Jubileumcongres

Uitnodiging VGN jubileumcongres

Vergeet je niet iets?

Beste leden, 

Het ziet er naar uit dat het congres door kan gaan op 10 en 11 juni 2022! We gaan er naar werken dat we na twee keer verzetten nu toch echt een mooi congres kunnen neerzetten.

Voor degenen die zich al hebben ingeschreven…hou het vast! Voor degenen die zich nog willen inschrijven, doe dit!

Let wel op: Je kan starten met het aanmelding via deze link. Als je deze link hebt aangeklikt krijg je een inschrijfformulier, vul dat inschrijfformulier volledig in (ook of je wilt overnachten) en betaal ook direct. Als je dat hebt gedaan krijg je in de dagen erna een bevestigingsmail, in deze mail zit ook een link met belangrijke informatie en vragen. Wat vooral belangrijk is, is dat je hier kunt invullen met wie je op de kamer wilt slapen. Vul je dit niet in dan word je door ons ingedeeld. De andere vragen graag beantwoorden, deze info wordt alleen voor het congres gebruikt daarna vernietigd.

De link van de bevestigingsmail is echt belangrijk!

Vriendelijke groet,

Congrescommissielid Astrid de Vries

Op vrijdagavond zullen we om 18.00 starten met een BBQ en een spetterend feest met als thema Summervibes. Er is een mogelijkheid voor overnachting, hetgeen jullie bij inschrijving voor het congres dienen aan te geven. De hotelkamers worden alleen beschikbaar gesteld voor twee personen.

Op zaterdag beginnen we op tijd met het congres. De inschrijving is vanaf 8.00 open en het congres zelf start om 9.00.

Het thema van het congres is Vergeet je niet iets? Wij willen heel graag met deze dag benadrukken dat wij onszelf in de hectiek van de werkweek niet moeten vergeten.

De ochtend zal worden gevuld met een mooie line up wat sprekers betreft, de middag staat in het teken van workshops. De dag wordt voorgezeten door de bekende cabaretière Cindy Pieterse.

De locatie is Van der Valk, Veluwezoom 45, 1327AK Almere, centraal in het land.

Er zijn 8 accreditatiepunten toegekend aan ons jubileumcongres.

Informatie

Inschrijving
Annuleringsvoorwaarden
Programma
Standhouders
Privacy policy
Vragen

Inschrijving

Inschrijving

(wij attenderen je op de annuleringsvoorwaarden en adviseren deze voorafgaande aan je registratie te lezen)

Graag nodigen wij jullie uit, voorafgaand aan het congres ‘Vergeet je niet iets?’ in te schrijven. De online inschrijving opent op 01 Februari 2020. (link naar inschrijvingsformulier)

De betaling van €100,- per persoon , ter bevestiging van deelname aan dit congres, dient voor 10 april 2022 bij ons op de rekening te staan. Als de betaling op deze datum niet door ons is ontvangen, beschouwen wij je inschrijving als geannuleerd. Je ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn alsnog van kracht. 
De prijs van €100,- is een vaste prijs, ook als je een gedeelte van het jubileumcongres bijwoont.

Inschrijven kan met een inschrijvingslink. Als je hiermee inschrijft (let op aanvinken overnachting) volgt er in de bevestigingsbrief alsnog een link. Na het openen van de tweede link zie je wat vragen en het is de bedoeling dat je onder meer invult met wie je de kamer wilt delen. Doe je dat niet, dan behouden wij ons het recht voor je in te delen.

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (online) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaalt u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u sowieso een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 10 april 2022)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw betaling voor 10 april 2022 hebben ontvangen.

De inschrijving sluit op 3 april 2022 om 24 uur.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Je inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 10 april 2022 is betaald. Bij ontvangst van je schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien je binnen deze termijn je inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 15 euro annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als je alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

 

Programma

Programma

Agenda

VGN 30 plus 2 jaar congres Vergeet je niet iets?

Vrijdag

Vanaf 15.00 inschrijving congres en inchecken kamers

1800-24.00 Summervibes feest met een BBQ en de band Soul’O

Zaterdag

 • 07:00-08:30 ontbijt voor mensen die overnachten
 • 08:00-09:00 inschrijving en stand bezoek
 • 09:00-09:15 dagvoorzitter Cindy Pieterse start de dag
 • 09:15-09:30 welkom voorzitter Monica Robbe
 • 09:30-10:15 spreker 1 
  Jan Bakker, klinisch arbeidsgeneeskundige/beroepsziektespecialist.
  Werkzaam bij Amsterdam UMC, loc AMC Polikliniek Mens en Arbeid. Jan Bakker houdt een voordracht over de voornaamste beroepsziekten bij gipsverbandmeesters, waarbij de focus zal liggen op overgevoeligheid voor isocyanaten uit kunststofgips.
 • 10:20-10:50 spreker 2          
  Bas Sorgdrager, bedrijfsarts polikliniek Mens en arbeid.
  Beroepsziekten specialist Nederlands Centrum voor beroepsziekten. Bas Sorgdrager zal wat zeggen over gehoorschade bij gipsverbandmeesters. Gehoorschade bij gipsverbandmeesters heeft weinig aandacht bij bedrijfsartsen.
 • 10:55-11:25 spreker 3          
  Amber Denekamp, ergonoom en arbeidsdeskundige bij Terzet
  Een beetje knippen doet toch geen pijn?
 • 11:30-12:15 spreker 4          
  Boni Rietveld, orthopedisch chirurg, behandelde 25 jaar lang dansers en muzikanten. Boni zal zich richten tot de gipsverbandmeesters want ook zij hebben een gezond lijf nodig om hun werk te kunnen (blijven) doen.
 • 12:20-12:35 dagvoorzitter Cindy Pieterse legt de middag uit
 • 12:35-13:30 lunch en stand bezoek
 • 13:35-14:00 workshops (roulerende workshops van vier verschillende firma’s)
 • 14:05-14:30 workshops
 • 14:35-15:00 workshops
 • 15:05-15:30 workshops
 • 15:35-16:00 workshops
 • 16:10-16:45 sluiting congres Cindy Pieterse
 • 16:50 borrel

Standhouders

Standhouders

Bedrijven welke op het congres staan met een stand, volgt

Plattegrond standhouders volgt

 

Privacy policy

Privacy policy

Disclaimer | Copyright | Privacy

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven, om steeds correcte en up-to-date informatie en gegevens te verschaffen, kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies.

Copyright

Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie van de inhoud van deze website, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de auteursrechthebbende, is verboden, behoudens de beperkingen in de wet gesteld. Het verbod betreft ook gehele of gedeeltelijke bewerking. Verzoek inzake overneming of reproductie kunt u richten aan de Webmaster van deze website. Het is wel toegestaan een (hyper)link te plaatsen naar de VGNED website.

Privacyverklaring VGN

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld door de Verenigde Gipsverbandmeester Nederland (VGN) en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

VGN

De VGN is een beroeps- en belangenvereniging van (aspirant)gipsverbandmeesters en aangeslotenen.
Zij is op 1 juni 1990 ontstaan na een fusie tussen de Nederlandse Vereniging van Gipsverbandmeesters (NVG), opgericht in 1964 en de Nederlandse Vereniging voor Gipskamerpersoneel (NVGP), opgericht in 1979.

De VGN kent voor de leden een aantal doelstellingen:

 • Zij bevordert de contacten tussen de leden,
 • Zij draagt bij tot meerdere bekwaamheid van haar leden, zowel op praktisch als theoretisch gebied,
 • Zij behartigt de belangen van de leden en het beroep Gipsverbandmeester in de ruimste zin van het woord.

Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN)
Kerkplein 8
3155 AM Maasland
KVK nr. 40283583

Op grond waarvan mogen wij jouw persoonsgegevens verwerken?

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door de VGN. Deze worden hieronder toegelicht:

www.gipsverbandmeester.nl

Via deze website meld je je aan als (aspirant-)lid of aangeslotene. De persoonsgegevens die we hiermee verzamelen kun je altijd terugvinden wanneer je bent ingelogd. Tevens kun je je gegevens hier altijd wijzigen, waarmee we de verantwoordelijkheid aan jou geven om je persoonsgegevens actueel te houden.

Het versturen van nieuwsbrieven

In de algemene nieuwsbrief wordt informatie verstuurd die voor alle leden van belang is. Zoals bijvoorbeeld de aankondiging van de algemene ledenvergadering. Hiervoor wordt je e-mailadres verzameld.

Het versturen van de Xtra nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief wordt informatie verstuurd die in onze ogen interessant is voor onze leden. Voor deze nieuwsbrief moet je je aanmelden en kun je je ook altijd afmelden. Dit verloopt via je e-mailadres.

Het versturen van het vakblad

Het vakblad ‘In dit verband’ wordt verstuurd naar het postadres dat bij ons bekend is.  

Demografisch profiel

Met enige regelmaat wordt er een inventarisatie gedaan vanuit het Fonds Ziekenhuis Opleidingen waarbij wij betrokken zijn, om te zien of er voldoende gipsverbandmeesters werkzaam zijn en opgeleid worden of dat er een mogelijk tekort ontstaat.

Hiervoor worden de demografische gegevens, zoals geboortedatum en werkplaats, gebruikt.

Met welke partijen delen wij je persoonsgegevens?

Wanneer nodig verstrekken wij in een aantal gevallen je persoonsgegevens aan externe partijen. Met deze externe partijen hebben wij een overeenkomst. Deze partijen mogen je persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van de desbetreffende diensten gerelateerd aan de overeenkomst. De externe partijen mogen jouw persoonsgegevens niet zelfstandig gebruiken of doorgeven zonder onze toestemming.

Wij zullen je persoonsgegevens nooit aan andere partijen doorverkopen.

In uitzonderlijke gevallen zou het ook kunnen voorkomen van de VGN op grond van de wet verplicht is om je persoonsgegevens aan derden te verstrekken. Dit kan zich voordoen indien een daartoe bevoegde overheidsinstelling in het kader van een strafrechtelijk onderzoek, uiteraard op wettelijke gronden, een verzoek bij ons indient.

Beveiliging

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij hebben adequate technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Hieronder vallen onder andere een deugdelijke informatiebeveiligingsbeleid, instructie aan bestuurs- en commissieleden, beveiligde internetservers en fysieke beveiliging van ruimtes waar persoonsgegevens zijn opgeslagen.

Waar worden je persoonsgegevens opgeslagen?

Alle persoonsgegevens worden opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Ook de externe partijen waarmee we een overeenkomst hebben werken binnen de EER.

Bewaartermijn

Jouw gegevens worden bewaard zolang je bij ons een lidmaatschap hebt. Daarnaast hebben we te maken met wettelijke bewaartermijnen. Zo verplicht de fiscale wetgeving ons om financiële gegevens 7 jaar te bewaren.

Jouw rechten

 • Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens in te zien. Deze kun je inzien zodra je bent ingelogd op www.gipsverbandmeester.nl.
 • Je bent bij de VGN zelf verantwoordelijk voor je gegevens. Kloppen je gegevens niet of zijn ze veranderd? Dan verander je deze zelf nadat je bent ingelogd op www.gipsverbandmeester.nl.
 • Je kunt een verzoek indienen wanneer je je persoonsgegevens wenst over te dragen of wanneer je deze wilt verwijderen. Wanneer wij gegronde reden hebben om niet mee te werken aan je verzoek, dan zullen wij dat mededelen.
 • Dit verzoek kun je doen via het contactformulier zodra je bent ingelogd op www.gipsverbandmeester.nl. Een andere optie is om dit verzoek te doen via email: secretariaat@vgned.nl. Ter identificatie zul je dan een geldig identiteitsbewijs moeten meesturen, waarbij je zelf je BSN-nummer en pasfoto onherkenbaar hebt gemaakt.

Foto en film

Tijdens onze ALV’s/studiedagen/congressen worden foto’s gemaakt en film(beeld) materiaal opgenomen. We gebruiken deze foto’s en/of film(beeld) materialen voor onze communicatie-uitingen, verslagen en promotie van vervolgactiviteiten. Als u niet op deze foto’s en of film(beeld) materialen wilt komen te staan, kunt u dit aangeven bij het bestuur, dan wel aangeven bij de organisator van de evenementen of de fotograaf/filmmaker. 

Vragen

Vragen

Heb je vragen? Neem gerust contact op via: secretariaat@gipsverbandmeester.nl.

Mocht je geen bevredigend antwoord van ons ontvangen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Peter van Engelen

28 maart 2022 om 09:57

Hoi Ik wil me inschrijven voor het congres maar ga onder de inschrijving van Lomed mee als stand deelnemer Hoe moet ik me inschrijven Gr Peter van engelen Jeroen boschziekenhuis Den Bosch Engelenvanpeter@gmail.com 0620887778

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Laat een reactie achter

Dit veld is verplicht